• Home
  • Beveiliging
  • Veilig werken

Veillig Werken

Bij Berkx voorzien we uw object van een passende oplossing waarbij we graag meedenken in uw situatie. Dit kan een simpele oplossing zijn van mechanische sloten. Of een complex systeem van sleutelplannen, intercoms en camera beveiliging.

Binnen elk bedrijf is het belangrijk om het pand “veilig” te houden. Een beveiliging is opgebouwd meerdere onderdelen:

Geef inbrekers geen kans

Ga snel naar:

Bouwkundige beveiliging

Berkx Maatwerk voor Woning en Bedrijf levert gecertificeerde bouwkundige beveiliging. KIWA/BORG gecertificeerd. BORG-B richt zich op bouwkundige beveiligingsmaatregelen. Het betreft hier maatregelen aan de buitenzijde van een gebouw. Denk daarbij aan beveiliging van ramen en deuren, complete inbraak werende gevelelementen, inbraak werend hang-en-sluitwerk, rolluiken en rolhekken. Ook betreft het de compartimenteringsmaatregelen aan de binnenzijde van een gebouw. Hierbij zijn de muren, het dak en de vloeren/kruipruimte van een gebouw bepalend voor de presentatie van het niveau van bouwkundige weerstandsklasse.

Het ontwerp en de levering van bouwkundige inbraakbeveiliging is werk voor specialisten met de juiste vakbekwaamheid en goede werkprocedures.

Het onderscheidt hen in een ondoorzichtige en concurrerende markt. Wij zorgen ervoor dat het bedrijfspand of de woning kwalitatief goed beveiligd is in 3 stappen:

  • 1. Correct inschatten van het risico- en beveiligingsniveau.
  • 2. Maken van een passend beveiligingsplan, voortvloeiend uit de risicoklasse-indeling met een combinatie van organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen.
  • 3. Professioneel installeren van de gekozen maatregelen.

Het Borg-B certificaat toont aan dat het bouwkundige beveiligingsbedrijf. betrouwbaar en vakkundig is. Zijn klanten kennend de risico’s en mogen erop vertrouwen dat de beveiliginsmaatregelen zijn genomen die daarbij aansluiten.

Elektronische maatregelingen

Alarm installaties detecteren bij een eventuele calamiteit . hierdoor kan via de meldkamer u als ook de politie ingeschakeld worden. Tevens leveren wij ook elektronische toegangscontrole waarbij op elk moment gezien kan worden wie als ook wanneer personeel toegang tot het pand hebben verschaft. Een combinatie tussen mechanische als ook elektronische sluitsystemen ie een mogelijkheid. Camera systemen kunnen op elk gekozen moment overzicht geven wat er in en om uw pand zich allemaal afspeelt. Hierdoor heeft u altijd de controle.

Compartimentering

Om goederen als ook gevoelige zaken veilig te stellen kan er gekozen worden voor compartimentering d.w.z. dat een gesloten ruimte inpandig opgeschaald wordt al een kluis. Denk b.v. aan serverruimtes, magazijnen. Hierdoor is de barrière bij inbraak veel groter. Een goedgekeurde kluis kan ook tot de gewenste oplossingen zijn. Ook hierin kan Berkx u een goed advies en uitvoering bieden. Logo’s KIWA/NCP SKG

Sluitsystemen

Heeft u momenteel verschillende sleutels in bezit, voor bijvoorbeeld uw woning, bedrijf en opslag? Door een sluitsysteem te laten maken, zorgen wij ervoor dat al deze sloten met 1 sleutel kunnen worden geopend. Het is uiteraard mogelijk om verschillende sleutels te houden voor woning en bedrijf zodat mensen naar binnen kunnen. Aan u de keuze voor wie de aparte sleutel is die al deze deuren kan openen. Het is voor uw veiligheid van belang dat u kiest voor een gepatenteerd sluitsysteem. Deze zijn voorzien van een SKG Keurmerk. Bij het sluitsysteem wordt een ‘sleutelcertificaat’ meegeleverd, waarmee u als houder via dit certificaat sleutels kan nabestellen. Berkx voert daarin de volgende merken: Pfaffenhain, Wilka, BKS, Multilock, EVVA, Lips, Winkhaus, MAUER.

Mechanisch i.c.m Elektronisch

Elk mechanisch sluitsysteem van Pfaffenhain kan worden uitgebreid met een CodeLoxx of een wAppLoxx elektronisch systeem. Hierdoor krijgt u de voordelen van beide systemen. De mechanische en elektronische producten zijn vrijwel zonder beperking toe te passen bij het configureren van uw sluitsysteem. Zowel de mechanische als de elektronische onderdelen van het systeem kunnen op een later tijdstip worden aangepast. Een bestaande mechanische sleutel kan door toepassing van een sleutelkap met transponder naast elektronische en mechanische cilinders ook andere elektronica aansturen zoals bijvoorbeeld alarmsystemen, tijdsregistratie en betaalautomaten. Door middel van een Combi sleutelkap kan uw mechanische sleutel ook de elektronische cilinders bedienen. De Combi sleutelkap kan eenvoudig op alle bestaande Pfaffenhainsleutels worden gemonteerd. Door het grote aanbod aan systemen kan er voor ieder project een passend systeem worden ontworpen.Het modulaire systeem en de flexibiliteit van de CodeLoxx en wAppLoxx cilinder, die standaard wordt geleverd, is op dit moment uniek in zijn soort. Ook het gepatenteerde Intop-systeem in de nieuwe mechanische Vitess-cilinder biedt een unieke combinatie met een patent tot 2034. Ongelimiteerde bescherming door het merkpatent en de zeer hoge technische kopieerbeveiliging. Met de cilinders van Pfaffenhain kunt u in elk gebouw vrijwel elk slot in een sluitsysteem opnemen. Zo kunt u deuren, hangsloten, kluisjes, liften en nog veel meer in een sluitsysteem integreren.

Organisatorische maatregelingen

Hier wordt mee bedoeld dat uw pand goed afgesloten moet zijn. Geen sleutels op ramen en deuren laten steken. Postbussen regelmatig geleegd worden. Struiken en bomen niet een opklimbaarheid verschaffen tot verdiepingen. Bij het verlaten van het bedrijfspand een sluitronde wordt gedaan om zeker te zijn dat alle ramen en deuren daadwerkelijk gesloten zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heeft u vragen over onze service of over onze producten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heeft u directe hulp nodig dan kunt u ons ook telefonisch bereiken.

Neem contact op

Meer Informatie